تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 


مواد لازم:
سبزی چرخ شده= 200 گرم
گردوی چرخ شده= 200 گرم
مرغ=700 گرم
نمك، زردچوبه و فلفل= به مقدار كافی
آب غوره یا آب نارنج= 1 پیمانه سرخالی
طرز تهیه:
تمام مواد را داخل قابلمه ریخته و آب را تا حدی كه روی مواد را بگیرد به آن افزوده و با حرارت ملایم روی شعله بگذارید تا مرغ پخته و خورش به روغن بیفتد.
نكته:
1- حرارت خورش حتما باید ملایم باشد تاخورش به روغن بیفتد.
2- سبزی و گردو نیازی به تفت دادن ندارند.
3- در تهیه ی این خورش از پیاز خام و پیاز داغ استفاده نمی كنیم. سبزیجات موجود در این غذا بوی زخم مرغ را می گیرد.
4- اگر دوست دارید رنگ خورش تیره تر شود، می توانید از یك قاشق سوپ خوری رب انار ترش استفاده كنید، در غیر این صورت رنگ خورش سبز می ماند.
5- این غذا مخصوص استان مازندران است.
6- سبزی های این خورش شامل جعفری، گشنیز، نعنا، چوچاق، انگیسم، اوجی و خالواش می باشد و توصیه می شود هنگام مسافرت به گیلان و مازندران از این سبزی ها به صورت تازه یا خشك تهیه كنید.
7- سبزی خالواش نیز مخصوص شمال كشور است كه به جای آن می توان از پونه هم استفاده كرد

دسته بندی : خورش ها ,
تاریخ: 01:23 ب.ظ - یکشنبه 25 دی 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :