تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

خورش مرغ با سیر و انار


مواد لازم:
ران و سینه مرغ =پنج تكه
انار ترش‌ دانه‌‌كرده= یك پیمانه
سیر خلال‌شده =نصف پیمانه
پیاز داغ =1/4 پیمانه
كره =50 گرم
روغن زیتون= دو قاشق غذاخوری
آب نارنج= چهار قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمك= از هر كدام یك قاشق چایخوری
فلفل سیاه، دارچین و هل ساییده‌شده= از هركدام نصف قاشق چایخوری
زیره و زعفران= از هر كدام 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مرغ‌ها را با ادویه، روغن زیتون و مقداری سیر خلال‌شده مخلوط كرده و حدود یك‌ساعت می‌گذاریم بماند. (اصطلاحا مرغ را بیات می كنیم.)
بعد از آنكه مرغ‌ها را در كره تفت دادیم با یك لیوان آب و روی حرارت ملایم می‌پزیم. مرغ پخته‌شده را خلال كرده و پیاز داغ و انار ترش را به آن اضافه كرده و با كمی آب می‌گذاریم تا خوب پخته شود.
در صورت نیاز می‌توان آب را كمی بیشتر ریخت. در انتها آب نارنج را نیز به آن می‌افزاییم.
نكته: بیات كردن گوشت یا مرغ با روغن زیتون باعث نرم و لذیذ شدن آن می‌شود.


دسته بندی : خورش ها ,
تاریخ: 01:18 ب.ظ - یکشنبه 25 دی 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :