تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

خورش قارچ با مرغ


مواد لازم:
گوشت مرغ= 500 گرم
پیاز سرخ‌كرده= نصف پیمانه
قارچ =600 گرم
زرده تخم‌مرغ= دو عدد
روغن مایع= سه قاشق سوپخوری
آبلیمو =چهار قاشق سوپخوری
زعفران آب‌كرده =دو قاشق سوپخوری
آرد گندم= یك قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه= به میزان لازم
پیاز و هویج= از هر کدام یك عدد
طرز تهیه:
مرغ را با پیاز، هویج، نمك و دو پیمانه آب بپزید. سپس قارچ‌ها را شسته و با كمی روغن و پیازداغ تفت دهید، آرد را روی آن ریخته و به تفت دادن ادامه دهید. سپس مرغ پخته شده را به آن اضافه كنید. زعفران، نمك، فلفل، زرده تخم‌مرغ، زردچوبه، آبلیمو و آب مرغ را افزوده، پس از چند جوش خورش آماده است.



دسته بندی : خورش ها ,
تاریخ: 01:15 ب.ظ - یکشنبه 25 دی 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :