تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

مواد لازم


▪ ۲۵۰ گرم ماکارونی شکلی
▪ مقداری نمک
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دو فنجان پیاز خرد شده
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ یک قاشق چای‌خوری، پونه و رزماری
▪ کمی فلفل قرمز
▪ نصف قاشق چای‌خوری زیره
▪ ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ نصف قاشق چای‌خوری ریحان خشک شده
▪ نصف فنجان سس گوجه
▪ یک قاشق چای‌خوری شکر
▪ یک قاشق غذاخوری جعفری


طرز تهیه


آب را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. کمی نمک به آن اضافه کرده و پس از به جوش آمدن آن ماکارونی‌ها را به آن اضافه کنید تا به جوش آید. پس از پخته شدن ماکارونی‌ها آن را در سبد بریزید.
روغن را در تابه‌ای ریخته و پیاز‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس سیر و ادویه را به آن اضافه کنید و سس گوجه را در آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا به آرامی تفت داده شود. پس از آن ماکارونی‌های پخته شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مواد با هم تفت داده شوند. در این مرحله شکر را با جعفری و ریحان به مواد اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه که مواد با هم جا افتاد آن را در ظرف مناسبی بکشید و میل کنید.




تاریخ: 11:20 ق.ظ - دوشنبه 17 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :