تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

ســالاد پـــانزانلا


مواد لازم:
نان تست مکعبی شده= ۳۰۰گرم
سرکه بالزامیک= دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون =پنج قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زیتون بی دانه= به میزان لازم
گو جه فرنگی درشت خردشده =۷۰۰ گرم
خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک= از هر کدام یک عدد
سیر =یک حبه
طرز تهیه:
یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان می*آید. ابتدا نان*ها را داخل فر میگذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون می*بندیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می*گذاریم تا طعم*ها با هم آمیخته شود.
هنگام سرو سالاد، نان*ها را اضافه کرده و به آرامی هم می*زنیم و آن را با زیتون تزئین می*کنیم

دسته بندی : انواع سالاد ها ,
تاریخ: 07:44 ب.ظ - سه شنبه 4 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :