تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

سالاد مراكشی


مواد لازم:
پرتقال درشت (با پوست) =6 عدد (2 كیلوگرم)
تربچه درشت= 10 عدد
پیاز قرمز متوسط= 1 عدد
زیتون سیاه بدون هسته= 150 گرم
مواد لازم برای سس سالاد:
سیر تازه درشت= 1 عدد
پودر پاپریكا= 2/1 قاشق چایخوری
پودر دارچین= 2/1 قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه= 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون بكر= 2 قاشق سوپخوری
شكر= 4/1 قاشق چایخوری
چاشنی سالاد= 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
پرتقالها را شسته و كاملاً پوست كنده و آنها را به صورت حلقه حلقه برش می­دهیم. تربچه­ها را شسته و همانند پرتقالها به صورت حلقه حلقه درمی­آوریم. پیاز را پوست كنده و به صورت حلقه­های نازك برش می­دهیم. برای چیدمان مواد باید یك حلقه تربچه و یك حلقه پرتقال به صورت یك در میان در ظرف مورد نظر گذاشته و روی آن پیازها را ریخته و زیتون را نیز روی آن پخش می­كنیم و در آخر تمام مواد سس را با هم مخلوط كرده وروی سالاد می­ریزیم. این سالاد را می­توانید همراه با مرغ و یا ماهی نیز سرو كرده و میل نمایید

دسته بندی : انواع سالاد ها ,
تاریخ: 07:40 ب.ظ - سه شنبه 4 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :