تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

اسپاگتی با سس مارنیارا


مواد لازم برای 4 نفر:
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
سیر بزرگ و خرد شده=1 حبه
گوجه فرنگی=1 کیلو
رب گوجه فرنگی=4/1 فنجان
ریحان خرد شده=2/1 قاشق غذاخوری
پونه کوهی=2/1 قاشق غذاخوری
ماکارونی=نیم کیلو
جعفری خرد شده=2/1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه=بمقدار لازم
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی داغ کرده سپس سیر را در آن سرخ کنید. گوجه فرنگی ها را رنده کرده در آن ریخته و هم بزنید.
هنگامی که گوجه فرنگی ها کمی تغییر رنگ دادند سایر مواد(به جز جعفری و ماکارونی و فلفل)را به ان اضافه کرده و به مدت 35 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. حرارت باید به گونه ای باشد که سس به جوش نیاید.ماکارونی ها را طبق دستور پخت روی پاکت بپزید تا زمانی که مغز ماکارونی ها پخته شود.مواظب باشید ماکارونی ها له نشوند.سپس آن را آبکش کرده و پس از اینکه آب آن کاملا رفت کمی از ماکارونی را در قابلمه ریخته و روی آن را سس بریزید.بقیه ماکارونی ها را هم در قابلمه ریخته و سس را با آن مخلوط کنید.سپس قابلمه را به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا آماده شود.




دسته بندی : انواع سالاد ها ,
تاریخ: 07:39 ب.ظ - سه شنبه 4 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :