تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

خورشت قیمه آلو


مواد لازم:
گوشت بدون استخوان: 500گرم
لپه: 150 گرم
روغن مایع: 100گرم
آلوخشک: 200گرم
پیاز: 100 گرم
رب گوجه فرنگی: 1قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: 3عدد
زردچوبه، دارچین، نمک، فلفل: به میزان لازم
آب: به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز راخرد کرده و سرخ میکیم. وقتی صلایی شد گوشت را خرد کرده و داخل پیاز میریزیم وتفت می دهیمطرز تهیه:
پیاز راخرد کرده و سرخ میکیم. وقتی صلایی شد گوشت را خرد کرده و داخل پیاز میریزیم وتفت می دهیم.سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. لپه ها را شسته و به بقیه مواد اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سه لیوان آب ریخته و میگذاریم تا با شعله ملایم خوب پخته شود. پس از پخته شدن لیمو عمانی را از پوست در آورده و در خورش میریزیم. آلو را که ازقبل در آب خیس کرده بودیم داخل خورش ریخته و به مدت 20 دقیقه با حرارت ملایم می پزیم تا جا بیافتد و آماده شود.

دسته بندی : خورش ها ,
تاریخ: 12:47 ب.ظ - یکشنبه 25 دی 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :