تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

اسپاگتی با مرغ و سس پارمسان


مواد لازم:
اسپاگتی=۱ بسته
سینه مرغ= ۲ عدد
گوجه خورد شده= ۲ پیمانه
سیر= ۲ حبه
پنیر پارمسان=۱ پیمانه
نمک،فلفل
پودر ارگانو و پودر ریحان یا پودر ایتالیایی= از هر کدوم ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ=۱ عدد
شیر= ۲ قاشق غذاخوری
پودر نون یا پودر سوخاری= ۱ پیمانه
پنیر مازارولا رنده شده= ۱/۳ پیمانه
روغن زیتون=به مقدار لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ و شیر رو با هم حسابی مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و کمی از پنیر پارمسان رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. داخل یک ظرف پودر سوخاری یا پودر نون رو میریزیم. ماهیتابه رو داغ میکنیم و روغن زیتون میریزیم. سینه مرغ را در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری و دوباره در تخم مرغ و دوباره در پودر سوخاری میزنیم یعنی دو بار این کار رو انجام میدیم تا حسابی یک لایه ضخیم از پودر سوخاری روی مرغ رو بگیره. حالا مرغ ها رو در روغن زیتون حسابی سرخ میکنیم. وقتی مرغ ها سرخ شدن از ماهیتابه بر میداریم و سس رو آماده میکنیم. سیر رو کمی تفت میدیم و گوجه خورد شده + نمک + فلفل + پودر ارگانو + پودر ایتالیایی + پنیر پارمسان رو مخلوط میکنیم و میگذاریم تا گوجه ها له بشن و بپزن و سس غلیظ بشه. حالا مرغ ها رو برگردونید داخل سس و بگزاردید سس به خورد یک طرف مرغ بره.
داخل یک قابلمه آب رو جوش میاریم و نمک و روغن اضافه میکنیم و اسپاگتی رو میپزیم. وقتی اسپاگتی پخت داخل ظرف مورد نظر اسپاگتی میریزیم و روی اسپاگتی مرغ رو از طرفی که سس داره قرار میدیم و روی مرغ پنیر مازارولا و روش سس میریزیم و روی سس پنیر پارمسان میپاشیم.


دسته بندی : انواع اسپاگتی ,
تاریخ: 06:59 ب.ظ - سه شنبه 4 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :