تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

پنه با سس سفید و گوشت


مواد لازم برای 4 نفر :

پاستا فرمی پنه : یک بسته

روغن : یک قاشق سوپ خوری

نمک

آب جوش : یک لیتر

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

پیاز رنده شده : یک عدد

سیر له شده : دو حبه

فلفل سبز : یک عدد

شیر : دو لیوان

آرد : 4 قاشق غذاخوری

کره : 50 گرم

نمک و فلفل سفید : به میزان لازم

آویشن : به میزان لازم

روغن زیتون

خامه : 2 قاشق سوپ خوری

 

در ابتدا گوشت رو با پیاز و سیر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و بعد به صورت گلوله های کوچیک فرم میدیم

اونها رو در روغن سرخ میکنیم قبل ازینکه کامل بگیره یه هم کوچیک میزنیم تا کمی شکل خودش رو از دیت بده و کمی خرد بشه چون نمیخوایم که گلوله ها کامل و سفت باشه

بعد ازینکه کامل سرخ شد فلفل دلمه ای و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم

در قابلمه ای آب رو به جوش میاریم و نمک و روغن رو اضافه میکنیم و پاستا رو داخلش میریزیم میزاریم پاستا 10 دقیقه تا یک ربع بپزه

در این حین سس سفید رو درست میکنیم

کره رو آب میکنیم و آرد رو در کره یه تفت کوپیک میدیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برمیداریم و نمک و فلفل سفید میزینیم

پاستارو آبکشی کرده و بدون اینکه آب روش بریزیم داخل ظرفی که گوشت توش بوده میرزیم و شعله رو روشن میکنیم و سس سفید و خامه رو هم اضافه میکنیم و دوباره آویشن میزنیم بعد از 2 دقیقه تفت دادن از روی حرارت برمیداریم

میتونید بر طبق ذائقه روش پنیر پارمزان بریزید



دسته بندی : انواع پاستا ,
تاریخ: 06:55 ب.ظ - شنبه 1 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :