تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

کوکوی سیب زمینی و کدو سبز (آمریکا)

 


مواد لازم:

سیب زمینی = ١ عدد

پنیر توفو = یک فنجان

کدو خرد شده = ١ عدد

پیازچه خرد شده = ٣/٢ فنجان

سیر خرد شده = ٢ حبه

زنجبیل خرد شده = ٢ ق چ

قارچ خرد شده = ۵ عدد بزرگ

روغن = ٢/١ ق س

سس تند = ١ ق چ

نمک = ١ ق چ

آرد ذرت = ١ و ٢/١ ق چ

برگ اسفناج و پیاز خلالی شده جهت تزئین

مواد لازم جهت تهیه سس:

آب = ١فنجان

سویا سس = ٢ ق س

آرد ذرت = ٢ ق چ

سیر خرد شده = ١ ق چ

زنجبیل رنده شده = ١ ق چ

روغن کنجد = ۴/١ ق چ

گالینا بلانکا = ١ عدد

قارچ خرد شده = ٢ عدد

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را پخته و رنده می کنیم. پنیر توفو را نیز رنده می کنیم یا با چنگال آن را له می کنیم بعد سیب زمینی ها را پنیر مخلوط کرده و به کناری می گذاریم.

قارچهای خرد شده را با کمی کره تفت می دهیم تا آب قارچ کاملا گرفته شود.

کدوهای خرد شده، پیاز، سیر و زنجبیل را همراه با ١ ق روغن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند  (حدود ۴ دقیقه کافی است) بعد مواد تفت داده شده، قارچ، سس تند، نمک و فلفل و آردذرت  را به سیب زمینی و پنیر اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم و در ظرف نچسبی کوکو را سرخ می کنیم (مثل کوکوی سیب زمینی قاشق قاشق در روغن ریخته و مواد را سرخ می کنیم). این کوکو را می توانیم در فر هم درست کنیم.

طرز تهیه سس:

تمامی مواد را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم می گذاریم کمی که غلیظ شد از روی حرارت برداشته و روی کوکوهای سرخ شده ریخته و سرو می کنیم.

در زمان سرو می توانیم از برگهای اسفناج و پیازهای خرد شده جهت تزئین کوکوها استفاده کنیم.



دسته بندی : انواع کوکو ,
تاریخ: 06:50 ب.ظ - شنبه 1 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :