تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

کوکوی گل کلم (اروپا)


مواد لازم:

گل کلم متوسط = ١ عدد خرد شده

نمک = ١ ق س

پنیر پارمیزان = ١ الی ٢ ق س

تخم مرغ بزرگ = ٣ عدد

سیر = ٢ حبه رنده شده

سس تند = ٢/١ ق چ

آرد = ١ ق س

بکین پودر = ١ ق چ

فلفل پابریکا  = ٢/١ ق چ

فلفل سیاه = ۴/١ ق چ

روغن زیتون = ٣ ق س

جعفری خرد شده = ١ ق س (در صورت تمایل)

طرز تهیه:

کمی  آب را به جوش آورده و گل کلم ها را با کمی نمک درون آب جوش آمده ریخته و چند دقیقه زمان می دهیم تا گل کلم ها بپزد. (١٠ تا ١٢ دقیقه زمان برای پخت کافی است) وقتی گل کلم ها پخت آب آنها را گرفته و گل کلم ها را در کاسه بزرگی ریخته و با چنگال کمی هم می زنیم بعد تخم مرغ ها، سیر، پنیر پارمیزان و تمامی مواد و ادویه ها را گل کلم ها اضافه کرده و خوب هم می زنیم. (در صورت تمایل به استفاده از جعفری در این مرحله جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه می کنیم)

روغن را در ماهیتابه گرم کرده و از مواد قاشق قاشق درون روغن ریخته و سرخ می کنیم.



دسته بندی : انواع کوکو ,
تاریخ: 06:45 ب.ظ - شنبه 1 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :