تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

کوکوی مرغ و کلم بروکلی (آمریکا)


مواد لازم:

کره = ٢ ق س

کلم بروکلی خرد شده = ٢ فنجان

مرغ پخته و خرد شده = ١فنجان

پیاز خرد شده = ١ عدد

سیر خرد شده = ٢ حبه

تخم مرغ = ٨ عدد

شیر = ٢/١ فنجان

خامه = ١ ق س

پنیر چدار = ٣/١ فنجان

جعفری خرد شده = ٢ ق س

کلم بروکلی ها را خرد کرده و بخار پز می کنیم (کلم ها کامل نمیپزیم)

مرغ را پخته و خرد می کنیم (می توانیم ریش ریش کنیم)

پیاز، سیر، کلم بروکلی را با ١ ق س کره کمی تفت داده و می گذاریم تا خنک شود.(حدود ۵ دقیقه تفت دادن کافی است)

تخم مرغ ها را با شیر و خامه می زنیم بعد مواد تفت داده شده، مرغ، نیمی از پنیر چدار،نمک و فلفل را به تخم مرغ زده شده اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم و مابقی کره را در یک ماهیتابه ریخته و مواد مخلوط را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت می گذاریم درب ظرف را می گذاریم و حدود ٧ دقیقه زمان پخت به مواد می دهیم قبل از این که تخم مرغ ها کاملا خودش را بگیرد مابقی پنیر چدار را روی کوکو ریخته تا وقتی که کوکو آماده شد پنیر نیز آب شده باشد.

در زمان سرو روی کوکو را جعفری خرد شده می ریزیم.

می تونیم این کوکو را فقط با کلم بروکلی درست کنیم.



دسته بندی : انواع کوکو ,
تاریخ: 06:35 ب.ظ - شنبه 1 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :