تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

برگر لوبیا سفید


مواد لازم:

لوبیا سفید پخته = 250 گرم

روغن زیتون = 2 و 2/1 ق س

پیاز خرد شده = 2/1 فنجان

فلفل دلمه سبز خرد شده= 2/1 فنجان

کرفس خرد شده = 2/1 فنجان

هویج خرد شده = 2/1 فنجان

پیازچه خرد شده = 1 ق س

جعفری خرد شده = 2 ق س

سیر خرد شده = 1 و 2/1 ق چ

تخم مرغ = 2 عدد

پودر نان = 2/1 فنجان

نمک = 4/1 ق چ

فلفل سیاه = 4/1 ق چ

آویشن و پونه خشک = 3/1 ق چ (عطر هر کدوم رو بیشتر دوست دارید به نسبت بیشتری استفاده کنید)

طرز تهیه:

تمامی مواد را ریز خرد می کنیم (میتونیم از خرد کن استفاده کنیم)

پیاز، فلفل دلمه ای، کرفس، هویج و سیر را با یک و نیم قاشق سوپخوری روغن زیتون کمی تفت میدهیم حدود 3 الی 4 دقیقه فقط به میزانی که سبزیجات سبک شوند، بعد میگذاریم تا سبزیجات خنک شود.

لوبیا سفید پخته شده را له می کنیم (می توانیم با گوشتکوب یا حتی پشت چنگال له کنیم) بعد سبزیجات تفت داده شده را که خنک شده است به اضافه مابقی مواد را به لوبیاها اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم. مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و برای چند ساعت در یخچال میگذاریم و بعد در هنگام سرو آن را در روغن سرخ میکنیم.

مواد آماده را میتوان به مدت 1 الی 2 روز در یخچال نگهداری کرد.



دسته بندی :
تاریخ: 06:15 ب.ظ - شنبه 1 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :