تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

پاستا با لوبیا سفید


مواد لازم:

روغن زیتون = ٣ ق س

سیر = ٢ حبه

لوبیا سفید پخته  = ۴٠٠ گرم

آویشن تازه = ١ ق س (اگر از آویشن خشک استفاده کردید ١ ق چ کافی است)

پاستا = یک بسته (از هر نوعی که دوست دارید)

جعفری تازه خرد شده = ٣ ق س

ریحان خشک = ٢/١ ق چ

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

لوبیا سفید رو از شب قبل خیس میکنید و بعد میپزید. (در زمان پخت حبوبات آخرهای پخت اگر یک عصاره مرغ به حبوباتمون اضافه کنید خوش طعم تر میشوند)

بعد پاستاها را مثل همیشه (طبق دستور پخت نوشته شده روی جعبه پاستا) در آبجوش ریخته وقتی حالت دنته پیدا کرد پاستاها رو آبکش میکنیم (چون در این روش پاستا را دم نمیگذاریم پس مدت زمان پخت در آبجوش باید کمی بیشتر از زمان پخت هنگام دم کردن باشد)

٣ ق س روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته، سیرهای خرد شده را در آن کمی تفت می دهیم بعد لوبیا سفید پخته، آبلیمو، آویشن، ریحان و نمک و فلفل را به میزان لازم به مواد اضافه میکنیم و در اخر هم پاستا را اضافه کرده تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم و چند دقیقه ای (حدود ٣ الی ۴ دقیقه) مواد را روی حرارت مگذاریم بماند بعد شعله گاز را خاموش کرده جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده و در ظرف سرو میکشیم.

دستور اصلی این پاستا همینی بود که گفتم ولی من خودم موقع پخت این غذا یا کمی سس گوجه به آن اضافه می کنم یا کمی پنیر پارمیزان که به نظر خودم از دستور اصلی خوشمزه تر میشه حالا شما هر جور که دوست دارید امتحان کنید.



دسته بندی : انواع اسپاگتی ,
تاریخ: 06:12 ب.ظ - شنبه 1 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :