تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

اسپاگتی با پوره باقالی سبز

مواد لازم:

باقالی تازه = ٢ فنجان

روغن زیتون = ۵ ق س

پیاز = ١ عدد کوچک (در دستور اصلی پیاز قرمز آمده است)

آب مرغ = ١ فنجان

کره = ١ ق س

اسپاگتی = ١ بسته

جعفری خرد شده = ٢ ق س

پنیر پارمزان = ٢/١ فنجان

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم


 

طرز تهیه:

باقالی ها را پاک می کنیم.

یک قابلمه آب با نمک را می گذاریم تا به جوش بیاید وقتی به جوش آمد باقالی ها را درون آب در حال جوشیدن می ریزیم ٢ دقیقه زمان می دهیم بعد باقالی ها را در آبکش ریخته و روی آنها آب سرد می ریزیم و میگذاریم تا خنک شوند (با این کار رنگ سبز باقالی ها حفظ می شود ۵ فروردین 90)

بعد پیازهای خرد شده را با ٢ ق س روغن کمی تفت می دهیم وقتی کمی پیازها سبک شد باقالی ها را به آن اضافه کرده و به همراه پیازها تفت می دهیم (حدود ۵ دقیقه تفت می دهیم) بعد آب مرغ، نمک و فلفل هم به مواد اضافه می کنیم شعله را کم می کنیم تا آب مرغ کاملا کشیده شود ،بعد مواد را درون غذاساز ریخته و به پوره تبدیل می کنیم. وقتی پوره آماده شد آن را درون یک قابلمه کوچک ریخته روی حرارت خیلی ملایم می گذاریم تا گرم بماند.

در این مدت که در حال آماده ساختن پوره باقالی هستیم اسپاگتی را هم آماده می کنیم.

ماکارونی ها  را با کمی آب جوش و نمک می پزیم ولی نمی گذاریم بیش از حد نرم شود (به قول ایتالیایی ها حالت آل دانته داشته باشد یعنی زیر دندان بیاید 5 فروردین 90)

در یک قابلمه ١  ق س کره و ٢ ق س روغن زیتون را  ریخته و روی حرارت می گذاریم ماکارونی های آبکش شده را درون آن ریخته کمی با کره و روغن تفت می دهیم تا کره به خورد ماکارونی ها برود بعد شعله گاز را خاموش می کنیم پنیر را به ماکارونی اضافه کرده کمی هم می زنیم.

در ظرف سرو کمی از پوره باقالی را ریخته و از ماکارونی هم روی آن میریزیم، جعفری خرد شده را هم روی ماکارونی ها ریخته و کمی هم روغن زیتون را روی مواد اسپری میکنیم و نوش جان می کنیم.

اگر مواد پوره خیلی خشک شد می تونید ٢ تا ٣ ق آب مرغ به مواد پوره اضافه کنید.

در دستور اصلی این غذا از پنیر pecorino استفاده شده است این پینر با شیر گوسفند تهیه می شود و در کشور ایتالیا استفاده می شود البته از پنیر پنیرهای دیگه ای هم در جزایر ایتالیا تهیه می شود من تو ایران این پنیر و ندیدم و پیدا نکردم بنابراین خودم این غذا را با پنیر پارمیزان تهیه کردم و خوشمزه هم شد.




دسته بندی : انواع اسپاگتی ,
تاریخ: 06:09 ب.ظ - شنبه 1 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :