تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

اسپاگتی با سس نخود (مراکش)


مواد لازم:

روغن زیتون = ۴/١ فنجان

پیاز خرد شده = ١ عدد

سیر خرد شده = ٢ حبه

گوجه فرنگی خرد شده = ٨ عدد متوسط

هل ساییده شده = ١ ق چ

زیره ساییده شده = ١ ق چ

زردچوبه = ٢/١ ق چ

نخود پخته = ٢٠٠ الی ٢۵٠ گرم

ماکارونی  رشته ای = یک بسته ٣٠٠ گرمی

بادام بو داده = ١٠٠ گرم

جعفری خرد شده = ١ ق س

گشنیز خرد شده = ١ ق س

نعنا خرد شده = کمی

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

روعن زیتون را در ظرف مورد نظر ریخته و پیاز و سیر را در آن کمی تفت می دهیم بعد گوجه فرنگی های خرد شده، هل، زیره و زردچوبه را پیاز و سیر اضافه می کنیم حرارت شعله را متوسط می کنیم و حدود ٢٠ الی ٣٠ دقیقه زمان می دهیم تا آب گوجه فرنگی ها کاملاً کشیده شود در آخر نخود پخته و نمک و فلفل را اضافه می کنیم. سبزی های خرد شده را در زمان سرو به سس اضافه می کنیم.

در طول این مدت ماکارونی را نیز آماده می کنیم، آب را به جوش می آوریم ماکارونی را به آب در حال جوش اضافه می کنیم و بنا بر نوع ماکارونی زمان پخت می دهیم.(زمان پخت باید به اندازه ای باشد که ماکارونی کاملاً پخته شود چون ماکارونی را به صورت آبکش استفاده می کنیم و دم نمی گذاریم) وقتی ماکارونی پخت آن را آبکش می کنیم و سس آماده شده را روی ماکارونی ریخته، بادام های بو داده شده را نیز روی سس ریخته و نوش جان می کنیم.

در صورت تمایل می توانیم از زیتون سبز نیز در سس استفاده کنیم.

 



دسته بندی : انواع پاستا ,
تاریخ: 05:57 ب.ظ - شنبه 1 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :