تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

ساندویچ میگو (اروپا)

مواد لازم:

میگو = ١۵٠ گرم

نان فرانسوی = ١ عدد

آب لیمو = ٢/١ ق س

روغن زیتون = ۴ ق س

سس مایونز = ٢ ق س

سس تاباسکو = ١ ق چ

فلفل پابریکا (یا فلفل قرمز) = ٢/١ ق چ

فلفل کاین = کمی

پودر اورگانو (پونه کوهی) = ١ ق چ

پودر آویشن = ٢/١ ق چ

پودر سیر = ٢/١ ق چ

فلفل سیاه = کمی

نمک = به میزان لازم

کاهو خرد شده = به میزان لازم

گوجه خرد شده = به میزان لازم


طرز تهیه:

سس مایونز، سس تاباسکو و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و به کناری می گذاریم.

تمامی ادویه ها را با هم مخلوط کرده (فلفل پابریکا، کاین، اورگانو، آویشن، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک) و بعد میگو ها را با ادویه ها مخلوط کرده و در روغن سرخ می کنیم   (۴ ق س روغن زیتون را داغ کرده و میگوهای طعم دار شده را در آن سرخ می کنیم.)

نان فرانسوی را از وسط نصف می کنیم و بعد برش می دهیم و با سس مایونز درست شده نان ها را طعم دار می کنیم (از سس مایونز درون نان ها می مالیم) بعد کمی کاهو خرد شده درون نان ها ریخته و روی آنها گوجه های برش داده شده را می گذاریم.

وقتی میگوها سرخ شده کمی از میگوها را هم درون ساندویچ ریخته و سرو می کنیم.




دسته بندی :
تاریخ: 05:52 ب.ظ - شنبه 1 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :