تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

ساندویچ مرغ کاری (بین الملل)

مواد لازم:

پودر کاری = ١ ق چ

مرغ پخته خرد شده (یا ریش ریش شود) = ۴/٣ فنجان

ساقه کرفس خرد شده = ٢/١ ساقه

سس مایونز = ٢ ق س

خامه ترش = ٢ ق س

سس گوجه فرنگی = ١ ق س

برگ اسفناج تازه = ۴٠ گرم (یک فنجان)

نان تست = ٨ تکه


 

طرز تهیه:

پودر کاری را در یک ظرف ریخته روی حرارت گذاشته کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن برود بعد از روی حرارت برداشته و به کناری می گذاریم تا خنک شود.

وقتی پودر کاری سرد شد تمامی مواد را (به غیر از نان تست) با هم مخلوط می کنیم یک تکه نان تست را برداشته کمی از این مواد روی نان گذاشته روی مواد برگ اسفناج می گذاریم و بعد تکه دیگر نان را روی مواد گذاشته می توانیم نان تستها را بنابر سلیقه برش دهیم (برش مثلثی، مستطیلی).

قبل از سرو ساندویچ ها به مدت یک الی دو ساعت در یخچال گذاشته و بعد سرو می کنیم.




دسته بندی :
تاریخ: 05:40 ب.ظ - شنبه 1 بهمن 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :