تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

c57b0806e7b4780865f719a71a819e65 آموزش تهیه ی استیک با پنیر

مواد لازم:
استیک گوشت گوساله =دو تکه
پیاز = یک عدد
نمک= مقداری
پنیر ورقه ای
روغن زیتون= مقداری
نان باگت

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
در ماهیتابه روغن زیتون بریزید. اجاق را روشن و زیر اجاق را کم کنید.
روغن که داغ شد، استیک ها را در آن سرخ کنید.
وقتی یک سمت آن سرخ شد، به کمک چاقو یا کفگیرک آن را به صورت نوارهای باریک برش دهید.
سپس پیاز را همراه با گوشت تفت دهید.
کمی به آن نمک بزنید.
وقتی که پیاز کاملا طلایی شد، مواد را یک سمت جمع کنید.
و روی آن پنیر بگذارید.
نون باگت را آماده کنید.
و وقتی پنیر کمی ذوب شد.
آن را درون نان باگت بگذارید.
همراه با مایونز و کچاب سرو کنید، نوش جان.




تاریخ: 12:28 ب.ظ - پنجشنبه 29 دی 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :