تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

 

پاستا خامه ای با نخودفرنگی و شاهی

 


یک ماکارانی سبز رنگ، خوشمزه و کاملا متفاوت که به واسطه داشتن شاهی و ترخان دارای مزه ای نسبتا تند و تیز می باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پاستا خامه ای با نخودفرنگی و شاهی آشنا می شوید

مواد لازم برای 4 نفر

پاستا به شکل دلخواه: 350 گرم
شاهی: 100 گرم
نخودفرنگی تازه: 300 گرم
سیر: 2 حبه
ترخان تازه: 2 قاشق غذاخوری یا 1 قاشق غذاخوری خشک
پنیر خامه ای
: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
رنده پوست یک لیموی تازه
آب یک لیموی تازه

طرز تهیه

مرحله 1 - نخودفرنگی و سیر را با مقداری آب و نمک روی حرارت گذاشته تا بپزد، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

مرحله 2 - شاهی ها را تمیز کرده و اگر ساقه آن کلفت است آنرا جدا کنید، سپس شسته و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.

مرحله 3 - پاستا را در مقداری آب و نمک طبق دستورالعمل روی جلد آن برای 12 تا 15 دقیقه بجوشانید تا خوب پخته شوند، سپس آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله 4 - نخودفرنگی، سیر و شاهی را در غذاساز ریخته و در صورت نیاز 2 قاشق آب به آن اضافه کنید تا مخلوطی پوره ای درست شود.

مرحله 5 - پاستا را در تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته، مخلوط شاهی را به همراه پنیر خامه ای، ترخان، رنده، آبلیمو، نمک و فلفل اضافه کنید و برای 1 دقیقه هم بزنید. (به دلخواه در این مرحله می توانید بعد از مخلوط کردن مواد آنرا دم کنید)

مرحله 6 - پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و بلافاصله سرو نمایید.

مرحله 5 - پاستا را در تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته، مخلوط شاهی را به همراه پنیر خامه ای، ترخان، رنده، آبلیمو، نمک و فلفل اضافه کنید و برای 1 دقیقه هم بزنید. (به دلخواه در این مرحله می توانید بعد از مخلوط کردن مواد آنرا دم کنید)

مرحله 6 - پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و بلافاصله سرو نمایید.

 


دسته بندی :
تاریخ: 06:00 ب.ظ - دوشنبه 26 دی 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :