تبلیغات
آموزش آشپزی در آشپز بانو

سایت آشپزی و آموزش آشپزی

 

خورش مرغ آلوی مشهدی


مواد لازم:
مرغ خردشده و پیاز بزرگ= یك عدد
رب گوجه‌فرنگی= یك قاشق غذاخوری
هویج= پنج عدد
شكر= یك قاشق غذاخوری
روغن یا كره و آب= به میزان لازم
زعفران، هل، نمك و زردچوبه =به میزان لازم
آلو خورشی= 200 گرم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی و سرخ كنید و كنار بگذارید. مرغ را با زعفران سرخ و با پیازداغ مخلوط كرده رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه و تفت دهید. نمك، زردچوبه، شكر و آلو را به مواد افزوده، آب ریخته تا مرغ جا بیفتد. هویج را به صورت حلقه‌های درشت یا از وسط خرد كرده با كره تفت دهید و بعد از این‌كه مرغ نیم‌پز شد هویج را اضافه كنید تا له نشود و در آخر به آن زعفران و هل اضافه و آن را دم كنید تا مواد جذب هم شوند می‌توان آن را با برنج زعفرانی یا نان مصرف كرد.


نكته:
مرغ را می‌توان به قطعه‌های كوچك مثل جوجه كباب در آورد.

لازم به ذكر است كه بیشتر رنگ این غذا را زعفران تشكیل می‌دهد

دسته بندی : خورش ها ,
تاریخ: 01:24 ب.ظ - یکشنبه 25 دی 1390 | نویسنده: |


 

» ته چین مرغ ( چهارشنبه 26 بهمن 1390 )
» ماکارونی سرد با پنیر ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ماکارونی با گوشت و سس مخصوص ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» فتوجینی با سس راتاتویی ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» ساندویج رست بیف ( دوشنبه 17 بهمن 1390 )
» طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» ســالاد پـــانزانلا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد برنج فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد مراكشی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی با سس مارنیارا ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی میلانو ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» اسپاگتی به روش مکزیکی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد فرانسوی ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» طرز تهیه سالاد آلزاس ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )
» سالاد ماکارونی مدیترانه ای ( سه شنبه 4 بهمن 1390 )

 


سایت آموزش آشپزی و دسر در ایران
ایجاد کننده وبلاگ :

  • کل بازدید ها :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل مطالب :
  • آخرین بروز رسانی :